tata… bahasa


iklan ni aku temui di sebuah kedai makan di sebuah kompleks membeli & membelah di melaka 3 hari lepas.

ulasan:

lelaki atau perempuan sahaja : ada khunsa nak apply ke?

semua jawatan ada kecuali tauke… : ampeh!

diperlukan SEGERA! : biasa la tu… desperate nak staff.

tamat sekolah tadika : err…

sempurna AKAL & FIKIRAN : kebiasaannya orang yg sihat akal sahaja akan cari kerja

self-motivation” : amboih?!

BERSIH, CEKAP, AMANAH : macam penah dengar je… kat mana ek?

mau rajin. malas tak mau : semestinya…

abih bahasa di’tata’kan… huhuhu… kalo nak buat iklan, pakai bahasa yang tersusun sket. kalo takat suka2, no hal…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s