Induksi 2

kemaskini sikit.

aku masih sedang dalam kursus dan akan tamat (dan check-out) pada jumaat ini. kami akan menghadapi peperiksaan pada hari khamis dan ketika ini, sedang sibuk menyiapkan tugasan individu yang perlu dihantar sebelum hari peperiksaan.

sambung nanti.

wassalam…….

p/s:

1-antara aksi ‘ganas’ aku ketika riadah petang (acara beach soccer)
IMG_2287

2-ahli kumpulan aku yang best

IMG_2319

 

 

 

 

 

 

end

4 responses to “Induksi 2

  1. ajis. antara yg aku perasan dari utm smpai sekarang, ko suka sgt pakai kasut jenama ‘Pallas’ Dari gambar itu, aku perasan yg ko pakai kasut ‘Pallas’ kan? Hehe…

  2. salam..ni aziz jkm dulu kan..
    kalo ye, smpaikan salam sy kat wife tercinta, kak dewi^__^
    ~assila~

    p/s-mntk izin link ke blog sy..tqvm

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s